Kosten en vergoedingen

Psychologische hulp voor volwassenen kan via 1Np lopen, de hulp wordt dan (met uitzondering van het wettelijk eigen risico, vergoed door de zorgverzekering. Hiervoor is wel een verwijsbrief van de huisarts nodig. U kunt zich in eerste instantie contact met mij opnemen voor overleg over uw hulpvraag. Voor meer informatie zie ook www.1np.nl.

Psychologische zorg voor kinderen valt sinds 2015 onder jeugdzorg en daarmee onder de gemeente. 1Np heeft geen overeenkomst met de gemeente waardoor deze zorg bij mij niet voor vergoeding in aanmerking komt.

De kosten voor Gz-psychologie/EMDR buiten de basisverzekering en complementaire behandeling bedragen 110 euro per uur.

De vergoeding voor kinesiologie valt onder de aanvullende verzekering. Indien u aanvullend verzekerd bent wordt deze behandeling vaak gedeeltelijk vergoed. U dient zelf bij uw verzekering te informeren of deze behandeling voor u voor vergoeding in aanmerking komt.

Alle behandelkosten zijn vrijgesteld van BTW. Consulten van kinderen duren meestal 45 minuten, van jonge kinderen 30 minuten. Consulten van volwassenen meestal 1 uur tot anderhalf uur.

Voor de behandeltrajecten zelfontwikkeling en gezondheid wil ik pakketaanbod ontwikkelen. Informatie hierover volgt. Als u eerder vragen hierover heeft kunt u contact met mij opnemen.

Het tarief voor organisaties is 120 euro per uur en in geval van behandeling op locatie komt daar een vergoeding voor reiskosten en reistijd bij.

Tarieven 2024.